top of page

Sökresultat

6 objekt hittat för ""

 • Grundläggande aktiekunskap Coaching

  Under en timme får du praktisk hjälp med att öppna rätt typ av konto för att påbörja ditt sparande. Vi går igenom grundläggande aktiekunskap och du får svar på alla eventuella frågor som du har om investeringar. Du får också 50% rabatt på min populära minikurs "Crashcourse i aktiekunskap" där du under 8 veckor går från "Investeringar är läskigt" till "Investeringar är superkul!" ps. Jag ger inga pecifika investeringsråd. Investering sker på egen risk.

 • Daytradingcoaching

  Grundläggande daytradingkunskap, digitalt via Zoom eller fysiskt möte om du bor i Göteborg.

 • 30 min specifik ekonomicoaching

  Ställ frågor kopplat till sparande, investeringskunskap, skulder, extra inkomstkällor

 • ”Fika”, kostnadsfritt

  Under ett kostnadsfritt samtal pratar vi om din ekonomiska hälsa och arbetsliv. Vi undersöker dina utmaningar och drömmar och ser om tjänsten är rätt för dig.

 • Wealth Action Coaching 1:1

  1 h kunskaps- och motivationsinjektion! Vi utgår från en utmaning och skapar ett tydligt mål och delmål för att du ska nå dit du vill. Du kan djupdyka in i de här områdena: Ekonomiskt målsättningsarbete enligt SMART-metoden Karriärförändringar Begränsande tankar om pengar Vardagsekonomi, t.ex. budgetplanering eller skuldrådgivning Hitta dina styrkor och passioner i ditt arbetsliv enligt Ikigai-konceptet Extra inkomstkällor Motiverande samtal om din ekonomiska hälsa Du får tillsänt arbetsmaterial efter mötet för att kunna jobba vidare stabilt på egen hand.

bottom of page