top of page

Vad tycker mina kunder om mig, mina tjänster och produkter?

Emma, Deltagare WAP

Innan programmet var jag osäker i mitt sätt att tänka kring mina ekonomiska möjligheter.

 

Nu har jag fått upp ögonen för alla möjligheter som finns och det behöver inte vara så svårt som jag tidigare trodde.

Sofie, Deltagare WAP

Sofia har hjälpt mig med verktyg till att ge mig vägledning inom finans som jag behöver som ensamstående sjuksköterska till två barn med extra behov. Utöver detta en rad oförutsägbara händelser.

 

Sofia besitter utöver sin kompetens inom finans även empati kanske från bakgrund som socionom som balanserar den hårt mansdominerande värld som investering och finans faktiskt kan vara.

 

Tack för mitt nya driv och intresse!

Carola, Deltagare WAP

Intressant och lärorikt och att få en fördjupning i så många ekonomiska delar. Kursen har väckt många tankar och idéer hos mig. Uppgifterna är till stor hjälp att skapa kurs framåt mot uppsatta mål. Materialet är lätt att ta till sig, tänkvärt och motivationshöjande.

 

Jag tycker att alla borde gå detta program för att få en samlad bild över sin ekonomi och sin framtid. Ett enormt tack för ett upplyftande och nyttigt program!

Pia, Deltagare WAP

Vilken otroligt givande kurs!

Att få grotta ner sig i ekonomin på ett lättsamt och konkret sätt driver fram min vilja och engagemang att fortsätta skapa det liv jag sträver efter rent ekonomiskt. Jag uppskattar verkligen att kursen är så heltäckande och tar upp så många ekonomiska aspekter. Inspirerade, upplyftande och framförallt väldigt motiverande kurs. Väldigt givande uppgifter som ger tydlig riktning framåt. Rekommenderas verkligen, stort TACK.

 

Mot nya ekonomiska mål!😃

Mirsade, Deltagare WAP

Jag hade inga kunskaper om aktier eller hur jag kan spara smart. Inte heller hur jag kan förändra min ekonomi och hitta vägar för att ta mig framåt.

Under programmets gång har jag fått kunskaper och inspiration om andra inkomstkällor som jag själv inte tänkt på tidigare. Vågar tänka utanför mina ramar och för vad jag kan åstadkomma.

Jag har nu mer kunskaper om aktier och hur jag kan komma igång och spara på kort och lång sikt.

Jättebra program som verkligen behövs och Sofia är både kunnig och engagerad.

Angelina, Deltagare WAP

Jag deltog i programmet för att jag hade svårt att spara mina pengar. Under programmets gång började jag spara och lägga undan 10% av min inkomst varje månad. Det jag har fått ut mest av i programmet är att jag har fått klarhet i min ekonomi. Sofia finns alltid där för att hjälpa en om nån fråga eller nått annat utöver programmet kommer upp.

 Ett mycket bra och givande program som hjälper en att få klarhet i ens ekonomi plus idéer på att få extra inkomst är guldvärda!

Emma, Deltagare "Digitala drömmar"

Jag gick kursen “Bootcamp: Digitala drömmar.” Efter avslutad kurs känner jag mig superpepp och öppen för nya möjligheter! Jag har fått helt nya tankesätt angående digitala produkterDet jag gillar mest med Sofia är hennes sätt att möta mig och alla andra deltagare där vi är.

Maria, Coaching 1:1

Sofia är en trygg och kunnig person och det känns som att hon bryr sig om mina problem. Hon hjälpte mig vidare i min karriär när jag kände att jag totalt hade fastnat i gamla mönster. Rekommenderar verkligen Sofia om du behöver hjälp med att hitta rätt i ditt arbetsliv.

Du, Deltagare WAP

Vill du skriva några rader här efter slutfört program?

Ida, Deltagare WAP

Kanonbra omfattande program som ger bra koll på ekonomin och kan ge mycket pengar extra i kassan.

 

Jag har fått större förståelse och intresse för budget, aktier och sparande. Och jag är taggad på att satsa på mitt nystartade företag.

Sofia förklarar på ett pedagogiskt vis och delar med sig av mycket värdefull kunskap!

 

Jag kan varmt rekommendera Sofia och Wealth Action- programmet!

Vill du också skapa ekonomisk förändring i ditt liv och lära dig mer om extra inkomster, investeringar och sparande?

Delta i 8 veckors-programmet Wealth Action Programmet (ny gruppstart 7 maj -24) och bli medlem i ekonomiklubben Women Wealth Action Club!

bottom of page