top of page
DSC09575_edited.jpg

Hur hamnade jag här?

Lång historia kort.

Mitt aktieintresse blev till ett heltidsjobb i flera år där jag specialiserade mig på daytrading och kapitalanskaffningar i småbolag på den nordiska börsen. Innan dess hade jag jobbat på Ekonomiskt bistånd som Socionom i Norge och Sverige. Som utbildad coach och med kunskap och erfarenhet inom både motiverande samtal och att leda grupper så blev 1:1 coaching och gruppcoaching i ekonomisk hälsa för kvinnor ett självklart steg att ta. Där får alla mina expertområden plats och jag får jobba flexibelt på mina villkor med att hjälpa dig förbättra din ekonomi - som i förlängningen blir en förbättring av resten av ditt liv -  ett jobb som jag verkligen älskar!

Bärbar dator på facket

Jag har hjälpt över 100 kvinnor att förbättra sin ekonomiska hälsa

I mitt jobb som Socionom har jag hjälpt kvinnor med komplexa ekonomiska frågor inom vardagsekonomi, budgetplanering, skuldrådgivning och sparande. I mitt jobb som kapitalförvaltare i privat regi lärde jag mig mycket om aktiekunskap. Den kunskapen lär jag nu ut till kvinnor som dig för att hjälpa dig att ta den platsen som DU FÖRTJÄNAR på börsen.

 

Fun facts om mig:

  • Jag är uppvuxen i ett radhus i Mölndal, Göteborg.

  • Resor är min grej, helst till Arizona, Kata Beach eller Lissabon.

  • Jag har gjort 4 IVF-behandlingar och fött 2 barn. Det har påverkat både mitt arbetsliv och privatliv, i efterhand till det bättre. Det var också den resan som gjorde att jag valde att starta eget företag.

  • Om jag inte jobbar som coach, socionom eller kapitalförvaltare så kommer jag nog bli operasångerska eller musikalartist.

  • Jag har tjänat mer än 100.000kr på en dag när jag handlade heltid med aktier. Det krävdes disciplin, skärmtid och mycket kunskap för att nå till den nivån av omedelbar rikedom på börsen. 

  • Jag älskar passiva inkomstkällor i alla former. Jag känner att pengar är tillgängligt för alla om man har mindset och verktyg för att fånga dom. Det handlar om att förstå hur transaktionerna fungerar, lära dig att ta emot dem när de kommer och lära dig att behålla dem. Att behålla pengar när det väl kommer brukar vara det svåraste för många.

DSC09605_edited.jpg

Läs bloggen

Här inne kan du läsa inspirerande, lärorika och undersökande texter om allt som har med ekonomisk hälsa att göra - med en touch av female!

Du får också läsa mer om mig, bland annat om hur mina IVF-resa har sett ut och mina tidigare erfarenheter som så kallad Soft Girl.

bottom of page