top of page
personlig coaching vardagsekonomi_edited

Vill du boka mig som föreläsare inom ekonomisk hälsa, arbetslivsfrågor eller stresshantering? 

Behöver du en kunnig och positiv person som motiverar och utbildar grupper och individer på din arbetsplats inom ekonomisk hälsa och/eller stresshantering?

 

Jag är utbildad socionom och friskvårdskonsult med en passion för att hjälpa människor att skapa varaktiga  och positiva förändringar. Med erfarenhet som socialsekreterare inom socialtjänsten och som skolkurator på skolor, som friskvårdskonsult i min egen friskvårdsverksamhet, samt fem års erfarenhet som kapitalförvaltare i privat regi, har jag en bred kompetensbas som gör mig till en värdefull konsult för en mängd olika klienter.

 

Mina erfarenheter som kapitalförvaltare är värdefull i mitt arbete som socionom och friskvårdskonsult. Genom att coacha och utbilda individer om deras ekonomiska hälsa kan jag bidra till ökad kunskap och smarta ekonomiska beslut som främjar helhetshälsan på längre sikt.

 

Jag har utbildning i MI/motiverande samtal.

Observera att jag för närvarande är uppbokad fram till och med juni 2024, med undantag för enskilda coachningsamtal, workshops och onlinekurser.

 

Kontakta mig gärna för att undersöka möjligheter för kommande samarbeten.

Konsultuppdrag

Hör av dig

Kontakta mig via formuläret här nedanför, ring mig eller skicka ett mail för så att vi kan prata vidare om spännande framtida samarbeten. Don't be a stranger.

Thanks for submitting!

bottom of page