top of page

Karriärcoaching

En del som påverkar helheten.

Du vill gå från obalans mellan arbetsliv och privatliv till ett liv i balans.

Du vill sluta stressa över pengar och att tiden inte räcker till och istället känna lugn och energi. Du vill helt enkelt tjäna mer pengar och ha mer tid och passion i ditt liv. 

Jag är utbildad socionom och hälsocoach och har genom åren lagt extra fokus på karriärcoaching och vardagsekonomi. Arbetslivserfarenhet inom både ekonomiskt bistånd på Socialtjänsten och flera års lyckad karriär som kapitalförvaltare i privat regi på börsmarknaden har gett mig en bredd inom vardagsekonomisk rådgivning och andra inkomstkällor som gör mig unik som coach.

 

Min metod är enkel. Jag är övertygad om att psykosocial-, fysisk- och ekonomisk hälsa går hand i hand och kartlägger gärna alla dessa delar av ditt liv i min coaching för att hitta nycklarna till din framgång.

DSC03568.jpg

Vad jobbar vi med i våra samtal?

Karriärplanering

Vi tydliggör dina karriärmål och och utvecklar en plan för att nå dom. Det kan inkludera att identifiera dina styrkor och intressen och utforska olika karriärvägar eller studier.

CV och ansökningsprocess

Vi jobbar tillsammans för att skapa ett imponerande CV och personligt brev som sticker ut för att öka chanserna att du ska bli kallad till dina drömintervjuer.

Intervjuförberedelse

Du får svara på vanliga intervjufrågor och får tips för att öka ditt självförtroende inför jobbintervjuer.

Vad säger mina kunder om min coaching?

onlinekurser personlig coaching

Sofia hjälpte mig verkligen med sin coaching.


Vi började prata om mitt arbetsliv, vad jag gillade och vad jag var missnöjd med. Därefter visualiserade hon tydligt för mig hur det verkligen var. Det hjälpte mig att se vad jag behövde förändra för att må bättre. Jag berättade även om drömmen att plugga vidare till lärare och hon hjälpte mig att se möjligheterna att faktiskt ta det steget.


Stort tack Sofia för att du fick mig att inse att jag skulle följa min dröm.

Sara, Lärare

bottom of page